dimecres, 21 de novembre del 2012

Escrit d'en Francesc Pijuan pel dissabte 25 de novembre


















Si el dia de la Jornada de Reflexió realment voleu reflexionar, aquí teniu una aportació particular de l'amic Francesc Pijuan, del tot desinteressada, que potser podeu fer arribar a amics, coneguts i desconeguts. 
REFLEXIONS PER ANAR A VOTAR (Per si pot ajudar) 
 - No és el mateix que CiU tingui majoria absoluta o que necessiti suports per governar. És molt millor una gran majoria parlamentaria que una majoria absoluta. - No és el mateix que la segona força del Parlament sigui ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA o que ho sigui el PP o el PSOE. 
- No és el mateix que el teu vot es perdi o que tinguis la seguretat que servirà per tenir un diputat independentista més al Parlament de Catalunya. Qualsevol vot independentista de veritat serà bo pel País. 
- No és el mateix que governi un partit que fa retallades i polítiques neoliberals o que hagi de pactar amb un partit amb sensibilitat social. 
- No és el mateix que es perdi el teu vot perquè no votes, votes en blanc o votes un partit que no tingui opcions a que el teu vot ens ajudi a aconseguir la LLIBERTAT. - No és el mateix que poguéssim ser independents el dia següent de les eleccions a que ens ho vagin allargant amb excuses de mal pagador. Tenim molta pressa perquè hi ha molta gent que ho està passant malament. 
- No és el mateix que puguem tenir un PAÍS INDEPENDENT, tal como sona, a tenir un país amb no se sap quines estructures d’estat. 
- No és el mateix que una llei hipotecaria contra els desnonaments és decideixi al Parlament de Catalunya a que la pactin PP i PSOE. 
- No és el mateix que poguéssim fer el corredor mediterrani a que malbaratin els diners fent el corredor central per sota dels Pirineus. ..... 
 El teu vot és molt important, no el malbaratis. Utilitza’l per aconseguir un nou País, millor i més just. TENIM LA INDEPENDÈNCIA A TOCAR, NO HO DESAPROFITEM ARA JA HO SAPS, DESPRÉS NO ET QUEIXIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada