Can BaróLa ordenació del Parc dels Tres Turons és el projecte urbanístic de més complexitat al barri, que queda afectat per la vessant sud del Turó de la Rovira, al límit del Parc del Guinardó. Execució d’expropiacions, concreció dels equipaments i usos dels espais d’àmbit de barri i de ciutat i límits de l’espai verd amb el barri.
En l’àmbit de l’espai públic els reptes són la reforma de la plaça Font Castellana i la plaça de Can Baró (Millorar connexió entre els barris i guanyar espais d’estada per als ciutadans) així com la recuperació de la Plaça Sanllehí que ha quedat totalment afectada per les obres del metro de la L9. La parada de la L9 a Sanllehí, tot quedar a l’extrem del barri i la part baixa, milloraria la dotació del transport públic.
  1. Fer un pla d’accessibilitat al barri i iniciar les mesures necessàries
  2. Reformar la plaça de Can Baró. Fer un procés participatiu i una votació ciutadana per a decidir el projecte
  3. Reformar la plaça de Font Castellana
  4. Connectar el bus 114 amb l’Hospital de Sant Pau
  5. Acabar el projecte del Casal de Barri Pirineu i consolidar el model de gestió del casal.
  6. Finalitzar les inversions a Raimon Casellas i instal·lar una escala mecànica que connecti amb la zona del club natació Catalunya
  7. Revisar les antenes del Turó de la Rovira, verificant llicències i donant compliment a la normativa vigent

1 comentari:

  1. Una altra alta prioritat per a la mobilitat del Barri és la de dotar una solució pels 184 graons de les escales del Passatge del Dipòsit que milloraria l'accés als veïns i veïnes i la connexió entre els carrers Josep Serrano (Casal de Barri Pirineu) i carrer Pasteur.

    ResponElimina