Horta


Execució de la MPGM del Carmel i entorns a l’àmbit Llobregós-Dante. Pel que fa als límits amb Collserola: hi ha una afectació de zona forestal al sector habitat de Cal Notari i la Font del Gos i també al voltant del Cementiri d’Horta. Resta pendent la decisió sobre l’afectació del túnel viari d’Horta. Resten pendents actuacions de la MPGM Vall d’Hebron sobre afectacions d’equipaments sobre el velòdrom. Millora de l’accessibilitat i de l’espai públic així com dotació d’aparcaments.
  1. Arranjar la Plaça Castelao i entorns
  2. Dignificar i remodelar la Plaça Botticelli seguint els criteris que surtin del procés participatiu i, en cas de què no estigui previst, habilitar els espais de magatzem de la plaça per què les entitats usuàries puguin guardar els seus materials.
  3. Fer un equipament que permeti disposar d’espais a les entitats juvenils
  4. Establir un marc de diàleg amb la Generalitat de Catalunya per a donar solucions definitives a les afectacions del barri de la Font del Gos i consensuar amb els veïns i veïnes les actuacions d’arranjament i millora.
  5. Promoure la rehabilitació de les cases del carrer Aiguafreda, a partir d’un PMU consensuat amb els veïns i veïnes, els seus horts i safarejos i crear un espai d’interpretació de les bugaderes d’Horta
  6. Impulsar la rehabilitació del Palau del Marqués d’Alfarràs per adequar-lo com equipament públic d’interès de ciutat i l’incloure’l junt amb el Parc del Laberint en els esdeveniments culturals de la ciutat com per exemple El Grec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada