divendres, 20 de gener del 2012

Patrícia Gomà, nova presidenta de la Federació de Barcelona d’ERC

(Notícia extreta de la web barcelonarepublicana)
ERC Barcelona tindrà una dona presidenta per primer cop des del restabliment de la democràcia.
A les 20h han tancat els col·legis electorals amb un índex de participació del 30%. Aquesta és una dada rellevant atès que només s’ha presentat una candidatura i també pel fet que fa només 3 mesos i mig, la militància es va pronunciar sobre la presidència i la secretaria general. Malgrat això, bona part de la militància ha optat per participar d’un procés únic entre els partits polítics amb representació parlamentària. ERC atorga un vot a cada militant sense utilitzar la figura del vot delegat.
El resultat final ha estat d’un 84% de vots favorables i un 16% de vots en blanc. Aquest resultat legitima Patrícia Gomà a encapçalar el projecte de la nova Esquerra a la capital. Demà, en el Congrés que es celebrarà al Centre Cívic Parc Sandaru, la militància votarà l’executiva proposada per acompanyar la nova presidenta d’ERC Barcelona durant 4 anys.
Patrícia Gomà ha agraït el suport rebut en aquesta jornada “Avui hem demostrat que som capaços de fer una renovació sense partir de zero i de forma consensuada. El partit i la seva imatge sempre surt reforçada quan la militància pren la paraula a través d’un procés democràtic i transparent. Els reptes que tinc al davant són molt grans, però sé que no ho faré sola. Totes les persones que formen el nostre partit a Barcelona i els que s’hi sumaran m’ajudaran a superar-los”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada